RÓLAM

Valódi elkötelezettségem volt az iránt, hogy az emberekkel meg tudjam szerettetni a természetes dolgokat. Azon tűnődtem, hogyan tudom elérni, hogy ne a gyógyszertárakba rohanjanak ízületi fájdalommal vagy gyomorsav okozta kellemetlenségekkel. Úgy érzem a célom teljesült, és immáron 12 éve minden nap segítek megoldani a problémákat, továbbá megszerettetni az emberekkel a gyógyhatású készítményeket az Angyalfű Gyógynövénypatikámban, Mohács belvárosában.

Több tucat személyesen hallott vásárlói elégedettség buzdított arra, hogy elindítsam online is a “kis boltomat”, és még több magyar embernek hozzam vissza az életenergiáját természetes gyógymódokkal. Remélem, érdekesnek találod majd a webshopomat és számodra is megkönnyíthetem az egészséges életmód választását. A bioboltomban megtalálhatók mind táplálék, és étrend-kiegészítők, amik azért fontosak számunkra, hogy nemtől, kortól függetlenül, támogatni tudjuk a különböző egészségmegőrzéssel kapcsolatos célkitűzéseket. Ételérzékenység terén is olyamatosan bővülünk, így mind a glutén, és tej érzékenyek is könnyedén találhatnak alapanyagokat, kiegészítőket.
Mélyen hiszek benne, hogy azok vagyunk, amit megeszünk, így nagy figyelmet szentelek annak, hogy csak természetes alapanyagokból készült “szuper” élelmiszereket forgalmazzunk.

Ha teheted, térj vissza hozzánk minden nap, és tegyünk közösen magunk és szeretteink egészségéért, hogy egyre többen legyünk, akik tudatosan fogyasztanak vitaminokat, egészséges táplálékokat. Az Angyalfűnél senki sem jön zavarba, így ne tartson vissza tanácsot kérni, készséggel segítünk mindenben.

Egy lelkes csapat áll az Angyalfű Gyógynövénypatika mellett, akik mernek nagyot álmodni, és tenni mégtöbbet az egészség érdekében.

Somogyi Eszter