SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

 

MPL futárszolgálat – Házhozszállítás:

Kiszállítást kizárólag Magyarország területén belül tudunk vállalni!

Az MPL futárszolgálattal történő csomagszállításnál utánvétes fizetés esetén a termékek ellenértékét és a szállítási költséget átvételkor a futárnak kell kifizetni készpénzben (HUF). A futárnál bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Szállítási címként lakás és/vagy munkahely címed egyaránt megadható. Ezek közül célszerű azt kiválasztani, ahol nagy valószínűséggel tartózkodik olyan személy (akár szomszéd, vagy egy kolléga a munkahelyről), aki a szállítás napján és idejében a csomagot át tudja venni. A kiszállítás hétköznapokon reggel 8 és délután 17 óra között történik.

Amennyiben a megadott szállítási napon mégsem tartózkodik a megadott szállítási címen, úgy a futár telefonon és/vagy üzenet formájában második, plusz költség nélküli kiszállítási időpontot fog egyeztetni Önnel. Maximálisan 40 kg-os csomag szállítható ki. Túlsúlyos csomag esetén a szállítási költség módosulhat, erről a szállítást megelőzően egyeztetünk. Amikor csomagja összeállt, átadjuk az MPL futárjának, erről tájékoztató e-mailt küldünk.

A kiszállítás az átadást követő 1-2 munkanapon belül történik meg.

Fontos:
Futárszolgálattal történő vásárlásnál kérjük bontsa ki a csomagot miután átvette a terméket, mert utólag nem áll módunkban reklamációt elfogadni. Ebben az esetben egy jegyzőkönyv készül, amivel mi is érvényesíteni tudjuk kárigényünket a futárszolgálat felé.

 

Személyes átvétel Bioboltunkban – 7700 Mohács, Szabadság u. 13.

A webáruházunkon keresztül megrendelt termékeket lehetősége van üzletünkben is átvenni munkanapokon 8:00-tól 16:00-ig, szombaton 8:00-tól 12:00-ig. Ehhez nem kell mást tennie, mint a rendelés leadása során kiválasztani a “Személyes átvétel” opciót. Küldünk e-mail értesítést, amint a csomagját összekészítettük.

A csomag a kiértesítéstől átvehető, az értesítést követő 10 napon belül. Ha nem tud érte jönni, van lehetőség hosszabbítani, az erre vonatkozó igényt a info@angyalfu.hu e-mail címre küldje el, a rendelésszám megjelölésével.

Fontos:
Üzletünkben van lehetőség megrendelés nélkül is vásárolni, azonban jó ha tudja, hogy nem tartjuk készleten az összes, a webáruházunkban megtalálható terméket.